Hoofd : Bestandsextensies : .mx4 Het dossier

.mx4 Bestandsextensie

Bestandstype Mixcraft 4 Audio Project

Ontwikkelaar Acoustica
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MX4 optienummer

Audio-project gemaakt door Mixcraft 4, een multi-track software opnamestudio; kan loops, verwijzingen naar audiobestanden, overgangen en effecten omvatten; gebruikt voor het maken van muzikale composities.

Meer informatie

Hoewel MX4-bestanden MIDI-audiogegevens kunnen bevatten, slaan ze geen bijbehorende audiobestanden op, zoals .WAV -bestanden. Daarom, om een Mixcraft 4-project over te dragen tussen computers, moet u ook de bijbehorende audiobestanden kopiëren. OPMERKING: Mixcraft 5 gebruikt de .MX5 -extensie om audioprojecten op te slaan. Mixcraft 5 kan Mixcraft 4-projecten nog steeds openen.

Programma's die MX4 bestanden openen

Over MX4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mx4 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mixcraft 4 Audio Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.