Hoofd : Bestandsextensies : .nb0 Het dossier

.nb0 Bestandsextensie

Bestandstype Device Boot Loader Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.NB0 optienummer

systeembestand gebruikt om een bootloader-afbeelding te "flitsen" op een mobiel apparaat; bevat een onbewerkte binaire afbeelding die direct in het RAM van het doelapparaat kan worden geladen; staat het apparaat toe om op te starten en vervolgens een afzonderlijk geformatteerd beeld te laden; kan worden gebruikt om systeemgegevens te wijzigen, zoals het standaard besturingssysteem en toepassingen.

Meer informatie

NB0-bestanden bevatten gegevens die het doelapparaat bootstrappen, een nieuwe runtime-afbeelding downloaden en vervolgens de nieuwe runtimebeeld "flitsen", die vervolgens door het apparaat wordt geladen. Het NB0-formaat is nuttig omdat het de RAM van het doelapparaat direct kan schrijven, omdat het in het oorspronkelijke RAM-formaat wordt opgeslagen. Het eerste flash-proces wordt vaak gedaan met behulp van een JTAG-verbinding (Joint Test Action Group), die rechtstreeks via een sonde op de printplaat (PCB) wordt aangesloten.

NB0-bestanden worden door zowel Android als Windows CE gebruikt mobiele toestellen. Windows CE-apparaten gebruiken vaak NB0-bestanden om een geformatteerd doelapparaatapparaat met de extensie ".bin" te laden.

Programma's die NB0 bestanden openen
Windows
Microsoft Windows CE Device Emulator
Software Update Tool LR

Over NB0 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nb0 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Device Boot Loader Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.