Hoofd : Bestandsextensies : .nds Het dossier

.nds Bestandsextensie

Bestandstype1 Nintendo DS Game ROM

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is NDS file?

Game-ROM van een videogame voor de Nintendo DS (NDS), een handheld-console die twee schermen gebruikt, waarvan er één aanraakgevoelig is; kan op een pc worden gespeeld met behulp van een Nintendo DS-emulator; soms gebruikt voor homebrew-games en kan worden afgespeeld met flashcarts.

Meer informatie

OPMERKING: DS staat voor "Dual Screen." De Nintendo DS werd in 2004 uitgebracht.

Programma's die NDS bestanden openen
Windows
DeSmuME
NO$GBA
iDeaS Emulator
DSemu
Dualis
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Bestandstype2 Nero DiscSpan Compilation File

Ontwikkelaar Nero
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.NDS optienummer2

Schijfproject gemaakt door Nero, een programmasuite die wordt gebruikt voor het branden van multimedia en andere gegevens op schijven; staat de gebruiker toe om gegevens te branden terwijl de gegevens over meerdere schijven worden overspannen (d.w.z. DiscSpan); ondersteunt cd's, dvd's en Blu-ray-schijven.

Programma's die NDS bestanden openen
Windows
Nero

Over NDS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nds verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Nero DiscSpan Compilation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.