Hoofd : Bestandsextensies : .networkconnect Het dossier

.networkconnect Bestandsextensie

Bestandstype Apple Network Connect Document

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.NETWORKCONNECT optienummer

Document gemaakt door Apple's Systeemvoorkeuren, een applicatie opgenomen in het Apple-besturingssysteem; bevat informatie die u helpt bij het opzetten van uw netwerk.

Meer informatie

Als u een netwerkverbinding wilt instellen, klikt u op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm, kiest u Systeemvoorkeuren ... en klikt u vervolgens op 'Netwerk'. U kunt hier de netwerkinstellingen invoeren.

Een andere manier om uw netwerkverbinding in te stellen, is door de Network Setup Assistant te gebruiken om u door het proces te leiden. Klik in het paneel Netwerk van Systeemvoorkeuren op de knop "Assist me ..." onderaan het venster. Volg de aanwijzingen om uw netwerk in te stellen.

Programma's die NETWORKCONNECT bestanden openen
Macintosh
Apple System Preferences

Over NETWORKCONNECT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .networkconnect verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Apple Network Connect Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.