Hoofd : Bestandsextensies : .nks Het dossier

.nks Bestandsextensie

Bestandstype Kontakt Monolith Container

Ontwikkelaar Native Instruments
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.NKS optienummer

Audiobestand gebruikt door Kontakt, een toepassing die wordt gebruikt voor audiomonbemonstering; slaat een "monoliet" op, die audiomonsters en patchinformatie combineert tot een enkel bestand; stelt geluidstechnici in staat gemakkelijker samplinginformatie te beheren.

Meer informatie

NKS-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling. Daarom kunnen geluidstechnici ervoor kiezen om de patch- en geluidsvoorbeeldgegevens gescheiden te houden, wat flexibiliteit mogelijk maakt bij het gebruik van de golfvormvoorbeelden bij andere audiotoepassingen.

Programma's die NKS bestanden openen
Windows
Native Instruments Kontakt
Macintosh
Native Instruments Kontakt

Over NKS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nks verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kontakt Monolith Container beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.