Hoofd : Bestandsextensies : .nls Het dossier

.nls Bestandsextensie

Bestandstype1 NetLogo Source File

Ontwikkelaar NetLogo
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is NLS file?

broncodebestand geschreven voor NetLogo, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van agentgebaseerde modellen die complexe natuurlijke en sociale verschijnselen simuleren; slaat de broncode op die het model aanstuurt tijdens het uitvoeren; geschreven in de NetLogo-taal.

Programma's die NLS bestanden openen
Linux
NetLogo
NetLogoNetLogo

Bestandstype2 Microsoft National Language Support File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.NLS optienummer2

Bestand gebruikt door Microsoft Windows; bevat taalvertalingsinformatie waarmee Windows kan converteren tussen verschillende tekensets; meestal gevonden in de Windows \ System32-directory.

Meer informatie

Windows geeft mogelijk foutmeldingen weer als NLS-bestanden worden verwijderd of als hun toegangsrechten onjuist zijn ingesteld. Raadpleeg de Microsoft-helpdocumentatie om dit probleem op te lossen.

Programma's die NLS bestanden openen

Over NLS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nls verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft National Language Support File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.