Hoofd : Bestandsextensies : .nst Het dossier

.nst Bestandsextensie

Bestandstype1 NoiseTracker Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is NST file?

Een NST-bestand is een module die wordt gebruikt door NoiseTracker, een freeware programma voor het volgen van audio dat in 1989 is gemaakt. Het bevat een of meer audionummers, waaronder notapatronen en geluidssamples.

Meer informatie

Het NST-bestand is het hoofdbestandstype dat is gekoppeld aan NoiseTracker. Het slaat een module op, die bestaat uit geluidsmonsters die worden afgespeeld volgens de noten in de modules.

NoiseTracker werd veel gebruikt door Amiga-spelmuzikanten om muziek te maken. Amiga was een personal computerplatform vervaardigd door Commodore in de jaren tachtig en negentig. NoiseTracker is beëindigd en kan niet langer worden gedownload. Als u een NST-bestand hebt dat moet worden afgespeeld, kunt u Nullsoft Winamp gebruiken in Windows.

Programma's die NST bestanden openen
Windows
Nullsoft Winamp
Macintosh
Nullsoft Winamp

Bestandstype2 Outlook Connector for Notes File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.NST optienummer2

Een NST-bestand is een opslagbestand gemaakt door Outlook Connector voor IBM Lotus Domino, een invoegtoepassing voor Microsoft Outlook waarmee gebruikers Lotus Notes via Outlook kunnen openen. Het bevat Notes-berichten en andere gegevens voor offline toegang die lokaal op uw computer worden opgeslagen. NST-bestanden lijken op Outlook .OST -bestanden.

Meer informatie

NST-bestanden kunnen groot worden, wat de prestaties van uw computer kan vertragen en ervoor kan zorgen dat Outlook vastloopt. Als u NST-bestanden verwijdert, worden deze automatisch opnieuw gemaakt door de invoegtoepassing Connector. Als u het NST-bestand permanent wilt verwijderen, moet u het Outlook-profiel verwijderen en een nieuw profiel maken.

NST-bestanden bevinden zich in dezelfde map met andere lokale instellingen voor profielinstellingen, zoals OST en .PST bestanden, in de volgende mappen:

Programma's die NST bestanden openen

Over NST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nst verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Outlook Connector for Notes File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 18.04.2021:
Groeten! Ik heb wat problemen ondervonden bij het vrijmaken van ruimte van mijn computer en heb een stuk .nst-bestanden gevonden. Heel erg bedankt voor je uitleg erover! Ik gebruikte Lotus Domino voor notities en berichten, maar ben onlangs overgestapt op een andere app. Uw uitleg over het lokaliseren van deze bestanden was perfect voor mij om ze te vinden en te verwijderen... Lees verder