Hoofd : Bestandsextensies : .nt Het dossier

.nt Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows NT Startup File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is NT file?

systeembestand gebruikt door Microsoft Windows NT en later voor het opstartproces van het systeem; bevat instellingen en scripts die bronnen laden voor het besturingssysteem; mag niet worden gewijzigd, verplaatst of verwijderd of de computer kan mogelijk niet opstarten.

Meer informatie

Voorbeeld NT-bestanden bevatten CONFIG.NT en AUTOEXEC.NT.

Programma's die NT bestanden openen

Bestandstype2 theWord New Testament Text Module

Ontwikkelaar theWord Bible Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.NT optienummer2

Bestand dat wordt gebruikt door de gratis Bible-software van Word; bevat een kopie van het Nieuwe Testament en maakt gebruik van een standaard tekstformaat; omvat ingebedde tags die worden geïnterpreteerd door het woord bij het weergeven van de structuur van hoofdstuk en couplet; gebruikt voor het verspreiden van digitale kopieën van het Nieuwe Testament.

Meer informatie

Meestal worden NT-bestanden gedownload als ".nt.exe" uitvoerbare bestanden die de kopie van het nieuwe testament zelf installeren wanneer ze worden geopend.

Programma's die NT bestanden openen
Windows
theWord

Over NT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype theWord New Testament Text Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.