Hoofd : Bestandsextensies : .nus3bank Het dossier

.nus3bank Bestandsextensie

Bestandstype Super Smash Bros. Audio Bank File

Ontwikkelaar Nintendo
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.NUS3BANK optienummer

Een NUS3BANK-bestand is een audiobank die wordt gebruikt door Super Smash Bros., een Nintendo-spel voor 3DS en Wii U met populaire videogamefiguren. Het bevat een verzameling audiobestanden waarnaar wordt verwezen tijdens het spelen, zoals liedjes of karakterstemmen.

Meer informatie

Je kunt audiobestanden toevoegen en verwijderen in NUS3BANK-bestanden gebruikt door Super Smash Bros. voor Wii U met Sm4shExplorer (je moet de Sm4shMusic-plug-in geïnstalleerd hebben). Met deze tool kun je het hele bestandssysteem van Super Smash Bros. bekijken, bestanden uitpakken in een map, bestanden openen met een hex-editor en nog veel meer.

Het NUS3BANK-bestand wordt meestal niet opgemerkt door de gemiddelde gebruiker. Het is waarschijnlijk alleen te zien voor modders die de gameplay willen veranderen en de audio willen veranderen.

Programma's die NUS3BANK bestanden openen

Over NUS3BANK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nus3bank verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Super Smash Bros. Audio Bank File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.