Hoofd : Bestandsextensies : .odm Het dossier

.odm Bestandsextensie

Bestandstype1 OpenDocument Master Document

Ontwikkelaar OASIS
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

Wat is ODM file?

Master-tekstdocument gemaakt door Apache OpenOffice of een andere tekstverwerker die de OpenDocument-standaard ondersteunt; slaat koppelingen op naar externe bestanden die de inhoud van het document bevatten; kan ook een inhoudsopgave en een index bevatten.

Meer informatie

Masterdocumenten stellen meerdere schrijvers in staat tegelijkertijd aan afzonderlijke stukken van een groot document te werken. Dit is handig bij het schrijven van boeken, tijdschriften of andere grote compilaties.

OPMERKING: ODM-bestanden gebruiken de op XML gebaseerde opmaak die is gespecificeerd in de OASIS OpenDocument-standaard. Apache OpenOffice was voorheen bekend als OpenOffice.org.

Programma's die ODM bestanden openen
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice

Bestandstype2 OverDrive Media File

Ontwikkelaar OverDrive
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.ODM optienummer2

Snelkoppeling mediabestand naar een bestand in de Digital Library Reserve, zoals een audioboek, een eBook of een muziekbestand; verwerkt door de OverDrive Media Console, die het eigenlijke mediabestand zal downloaden wanneer het ODM-bestand wordt geopend.

Programma's die ODM bestanden openen

Over ODM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .odm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype OverDrive Media File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.