Hoofd : Bestandsextensies : .ofr Het dossier

.ofr Bestandsextensie

Bestandstype1 OptimFROG Audio File

Ontwikkelaar OptimFROG
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is OFR file?

Audiobestand gecomprimeerd met OptimFROG, een audio-compressieapparaat zonder verlies dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 2001; slaat de audio op in een eigen indeling die niet breed wordt ondersteund door standaard mediaspelers.

Programma's die OFR bestanden openen
Windows
Foobar2000
Linux
XMMS
OptimFROG Lossless Audio Compressor

Bestandstype2 SMS Offer Manager File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.OFR optienummer2

Bestand gebruikt door Offer Manager, een component voor software-advertenties van Microsoft's Systems Management Server (SMS) grootschalige computerbeheersoftware; slaat informatie op voor een softwaretitel waarvoor geadverteerd wordt voor beschikbaarheid aan clientsystemen; gebruikt voor het melden van netwerksystemen dat software beschikbaar is voor installatie.

Meer informatie

OPMERKING: Systems Management Server is nu bekend als System Center Configuration Manager.

Programma's die OFR bestanden openen

Over OFR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ofr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SMS Offer Manager File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.