Hoofd : Bestandsextensies : .ovw Het dossier

.ovw Bestandsextensie

Bestandstype1 Logic Pro Overview File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is OVW file?

Visueel golfvormbestand gemaakt door Logic Pro, een programma voor digitale audio-werkstations; bevat een visuele weergave van een geïmporteerd audiobestand of audiogegevens die zijn opgenomen met de software; gebruikt voor het weergeven van trackinformatie op de audiotijdlijn.

Meer informatie

OPMERKING: OVW-bestanden bevatten geen echte audiogegevens. Als u OVW-bestanden handmatig verwijdert, worden ze automatisch door de software opnieuw gegenereerd.

Programma's die OVW bestanden openen
Macintosh
Apple Logic Pro

Bestandstype2 Cubase WAVE Overview File

Ontwikkelaar Steinberg Media Technologies
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.OVW optienummer2

Visueel golfvormbestand gemaakt door Cubase, een applicatie voor audioproductie; bevat een visuele afbeelding van een WAVE ( .WAV ) bestand dat is opgenomen met behulp van de software; gebruikt om trackinformatie weer te geven op een audiotijdlijn.

Meer informatie

OPMERKING: OVW-bestanden bevatten geen echte audiogegevens.

Programma's die OVW bestanden openen
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase

Over OVW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ovw verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Cubase WAVE Overview File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.