Hoofd : Bestandsextensies : .paf Het dossier

.paf Bestandsextensie

Bestandstype1 Portable Application Installer File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

Wat is PAF file?

Installatieprogramma voor een draagbare toepassing die is opgeslagen op een USB-flashstation; kan op elke Windows-computer worden geïnstalleerd en op het USB-station worden uitgevoerd; omvat software zoals Firefox Portable, OpenOffice.org Portable, 7-Zip Portable, evenals vele andere games, programma's en hulpprogramma's.

Meer informatie

PAF-bestanden lijken op .U3P -bestanden, maar zijn gebaseerd op een andere technologie.

Programma's die PAF bestanden openen
Windows
Run from USB flash drive

Bestandstype2 Personal Ancestral File

Ontwikkelaar Intellectual Reserve
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PAF optienummer2

Bestand gemaakt door Personal Ancestral File, een programma voor genealogisch beheer; bevat stamboomgegevens, inclusief voorouders, afstammelingen, relaties, geboortedata en andere genealogische informatie; gebruikt om voorouders van de familie op te slaan.

Programma's die PAF bestanden openen

Bestandstype3 PARIS Audio File

Ontwikkelaar Ensoniq
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.PAF optienummer3

Een PAF-bestand is een audiobestand dat is opgeslagen in het PARIS-audioformaat. Het bevat audio opgenomen door Ensoniq PARIS, een digitaal audioworkstation (DAW) dat in 1998 werd uitgebracht, maar nu niet meer leverbaar is.

Meer informatie

Alhoewel Ensoniq PARIS nu niet meer wordt gebruikt, worden de software en het PAF-formaat nog steeds gebruikt door sommige audioliefhebbers. Het formaat wordt ondersteund door verschillende audioprogramma's, waaronder Winamp, WaveLab en Reaper (met libsndfile-wrapper geïnstalleerd). U kunt het formaat ook converteren naar het meer algemene .WAV -formaat in PARIS als u toegang hebt tot het programma.

Programma's die PAF bestanden openen

Over PAF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .paf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PARIS Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.