Hoofd : Bestandsextensies : .panic Het dossier

.panic Bestandsextensie

Bestandstype Kernel Panic File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.PANIC optienummer

Bestand gemaakt door de Unix-kernel wanneer het een fatale fout detecteert en niet kan herstellen; bevat informatie over de status van de machine wanneer de paniek optrad, zoals programma- en geheugendumpinformatie; gebruikt voor het rapporteren en debuggen van computercrashes in Linux- en Mac OS X-systemen; opgeslagen in een indeling zonder opmaak.

Meer informatie

Mac OS X maakt een PANIC-bestand aan wanneer er een kernel-paniek optreedt. Als dit gebeurt, wordt het scherm gedimd en wordt het volgende bericht weergegeven (in meerdere talen): "U moet de computer opnieuw opstarten. Houd de aan / uit-knop enkele seconden ingedrukt of druk op de Reset-knop."

In Mac OS X kunnen PANIC-bestanden worden bekeken met behulp van de ingebouwde consoletoepassing door de DIAGNOSTIC INFORMATION → System Diagnostic Reports-locatie in de logboekenlijst uit te breiden.

Programma's die PANIC bestanden openen
Macintosh
Apple TextEdit
Apple Console

Over PANIC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .panic verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kernel Panic File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.