Hoofd : Bestandsextensies : .pcast Het dossier

.pcast Bestandsextensie

Bestandstype iTunes Podcast File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.PCAST optienummer

XML-bestand gemaakt door iTunes, een muziekwinkel- en afspeelprogramma; bevat informatie voor het abonneren op een podcast, inclusief de link, titel, categorie en ondertitel; gebruikt voor het delen van aanbevolen podcasts of favorieten met anderen via e-mail of het web.

Meer informatie

PCAST-bestanden kunnen worden aangemaakt door een iTunes-podcast te selecteren en naar het bureaublad te slepen. Nadat u een PCAST-bestand hebt ontvangen, kunt u erop dubbelklikken om u automatisch te abonneren op de podcast. iTunes zal dan automatisch beginnen met het downloaden van de nieuwste audiobestanden.

OPMERKING: Omdat PCAST-bestanden worden opgeslagen met behulp van XML-opmaak, kunt u ze bekijken met elke teksteditor.

Programma's die PCAST bestanden openen
Windows
JRiver Media Center
Apple iTunes
Macintosh
JRiver Media Center
Apple iTunes

Over PCAST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pcast verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype iTunes Podcast File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.