Hoofd : Bestandsextensies : .pd4 Het dossier

.pd4 Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Live Photo Gallery Information File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is PD4 file?

Databasebestand gebruikt door Windows Live Photo Gallery, een programma waarmee gebruikers thuisfoto's en films kunnen beheren; bevat metadata die persoonlijke afbeeldingen en video's beschrijven, inclusief de bestandsnaam, eigenschappen, het pad en de miniatuurinformatie; gebruikt om multimedia bestandsinformatie bij te houden.

Meer informatie

PD4-bestanden gebruiken standaard de naam Pictures.pd4 en worden opgeslagen in de volgende directory:% USERPROFILE% \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows Live Photo Gallery

OPMERKING: Als een PD4-bestandsdatabase is beschadigd, u kunt het bestaande PD4-bestand hernoemen naar OLD_Pictures.pd4 en Windows Live Photo Gallery zal de database opnieuw maken.

Programma's die PD4 bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Live Photo Gallery
Filesig Simple Carver Suite

Bestandstype2 Clone Manager Primer File

Ontwikkelaar Sci-Ed
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.PD4 optienummer2

Primerbestand gemaakt door Clone Manager, een programma dat wordt gebruikt voor kloonsimulatie, enzymbewerkingen, grafische kaarttekening; bevat een primersequentie, bronmolecuulinformatie, een primernaam, primercriteria, een beschrijving en opmerkingeninformatie.

Meer informatie

OPMERKING: Primers kunnen worden toegevoegd aan .PX5 primer-verzamelingsbestanden voor een meer handige verdeling van meerdere primers tussen gebruikers.

Programma's die PD4 bestanden openen
Windows
GSL Biotech SnapGene
Sci-Ed Clone Manager
Linux
GSL Biotech SnapGene
Macintosh
GSL Biotech SnapGene

Over PD4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pd4 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Clone Manager Primer File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 22.06.2019:
Hallo! Ik ben een biotech-major en wilde SnapGene leren voordat ik volgend semester aan deze cursus begin. Bedankt voor je uitleg over .pd4-bestanden! Ik wist niet dat primers konden worden opgeslagen op een aparte extensie die aanvullende informatie bevatte. Ik neem aan dat dit handig is voor complexe bewerkingen zoals klonen en grafische kaarttekeningen... Lees verder