Hoofd : Bestandsextensies : .pid Het dossier

.pid Bestandsextensie

Bestandstype1 Process ID File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

Wat is PID file?

Generiek proceslogboek, gegevensbestand of configuratiebestand dat wordt gebruikt op Unix-systemen; slaat meestal een of meer proces-ID's op, die een uniek proces in het besturingssysteem identificeren.

Meer informatie

Een voorbeeld van een PID-bestand is het registreren van proces-ID's van een daemon die periodiek start en stopt.

Programma's die PID bestanden openen
Macintosh
Apple TextEdit

Bestandstype2 Creative Driver File

Ontwikkelaar Creative
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.PID optienummer2

Hardware driverbestand zoals PdtIdMgr.pid, geïnstalleerd door Creative software; meestal geïnstalleerd in de map \ Program Files \ Creative \ Shared Files \ samen met andere stuurprogrammabestanden; maakt communicatie met creatieve hardwareapparaten mogelijk, zoals geluidskaarten of draagbare mediaspelers zoals de Creative Zen.

Programma's die PID bestanden openen
Windows
Used by Creative hardware devices

Over PID bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pid verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Creative Driver File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.