Hoofd : Bestandsextensies : .pk Het dossier

.pk Bestandsextensie

Bestandstype1 Audition Peak File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is PK file?

bevat de visuele weergave van een audiogolfvorm voor een overeenkomstig audiobestand; automatisch gegenereerd door Audition en Cool Edit Pro wanneer een audiobestand wordt geopend; opgeslagen in dezelfde map als het originele audiobestand.

Meer informatie

Standaard worden piekbestanden gegenereerd voor alle audiobestanden die zijn geopend in Audition 2.0. Dit versnelt het weergaveproces van de golfvorm, omdat de golfvorm de eerste keer alleen hoeft te worden gegenereerd. U kunt de automatische generatie van piekbestanden uitschakelen door "Bewerken → Voorkeuren → Weergave" te kiezen. Dan deselecteert u "Save Peak Cache Files".

Adobe heeft Syntrillium in mei 2003 overgenomen en het programma Cool Edit Pro herdoopt als Adobe Audition.

Programma's die PK bestanden openen
Windows
Adobe Audition
Syntrillium Cool Edit Pro
Syntrillium Cool Edit 2000
Macintosh
Adobe Audition

Bestandstype2 Packed METAFONT File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Lettertypebestanden
Formaat N/A

.PK optienummer2

Gecomprimeerd lettertypebestand gemaakt door GFtoPK, een programma dat bij sommige TeX-softwaredistributies wordt meegeleverd; bevat de gecomprimeerde kopie van een .GF METAFONT bitmap-lettertypebestand en wordt gebruikt voor het onderhouden van kleinere lettergroottes.

Programma's die PK bestanden openen
Windows
TeXworks
BaKoMa TeX
MiKTeX
Linux
TeXworks
Macintosh
TeXworks

Over PK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Packed METAFONT File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.