Hoofd : Bestandsextensies : .pltsuite Het dossier

.pltsuite Bestandsextensie

Bestandstype Safari Page Load Test Suite File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.PLTSUITE optienummer

Testbestand gebruikt door ontwikkelaars met de Safari-webbrowser; slaat een lijst met URL's op die kunnen worden gebruikt als testcases bij het renderen van pagina's in de browser; vaak gebruikt door externe ontwikkelaars voor het testen van Safari-extensies.

Meer informatie

PLTSUITE-bestanden verwijzen vaak naar lokale bestanden in plaats van HTTP-webpagina's, zodat de test consistenter kan zijn en zonder externe webafhankelijkheden kan worden uitgevoerd. Nadat een pagina laadtest is uitgevoerd in Safari, rapporteert de browser hoe lang de pagina duurde om te laden en een uitsplitsing van hoe lang elk element in de pagina duurde om te laden.

OPMERKING: PLT is een acroniem voor Page Load Test, een testconcept dat wordt gebruikt door de WebKit-browserengine.

Programma's die PLTSUITE bestanden openen
Macintosh
Apple Safari
iOS
Apple Safari

Over PLTSUITE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pltsuite verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Safari Page Load Test Suite File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.