Hoofd : Bestandsextensies : .pop Het dossier

.pop Bestandsextensie

Bestandstype1 Team Fortress 2 Population File

Ontwikkelaar Valve
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

Wat is POP file?

Spelbestand gebruikt door Team Fortress 2, een multiplayer first-person shooter-spel; gebruikt door de Mann vs. Machine (MvM) spelmodus en bepaalt welke robotklassen moeten spawnen en hoe vaak ze moeten verschijnen.

Meer informatie

POP-bestanden kunnen worden bewerkt met een teksteditor. Ze worden vaak bewerkt voor het aanpassen van de MvM-spelvoorwaarden.

Naast de naam van het bestand staat POP voor de naam van het protocol - POP3 ("Post Office Protocol").

Programma's die POP bestanden openen

Bestandstype2 Samsung Popcon Character File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.POP optienummer2

Grafisch bestand gebruikt door Samsung MP3-spelers zoals de U3, U5 en U6; slaat een bitmap-afbeelding op van een "Popcon", wat een klein geanimeerd teken is, vergelijkbaar met een Tamagotchi-huisdier; gebruikt voor het weergeven van de Popcon tijdens het opstarten van de MP3-speler, het afspelen van muziek of het bladeren door menu's.

Meer informatie

POP-bestanden zijn 24-bits RvB (rood versus blauw) .BMP -afbeeldingen met een afmeting van 40x40 pixels. Vier POP-bestanden vormen de totale animatieframes voor de Popcon. De bestanden hebben de naam MyPopcon_1.pop, MyPopcon_2.pop, MyPopcon_3.pop en MyPopcon_4.pop. Deze bestanden bevinden zich in de map \ U5 \ Popcon \ van de MP3-speler en kunnen worden vervangen door nieuwe afbeeldingen door het apparaat aan te sluiten op een pc.

OPMERKING: de afbeeldingen in POP-bestanden kunnen worden bekeken door de naam te wijzigen. ".pop" -extensie naar ".bmp" en vervolgens het bestand openen met een afbeeldingviewer.

Programma's die POP bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Photo Viewer
Macintosh
Apple Preview

Over POP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pop verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Samsung Popcon Character File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.