Hoofd : Bestandsextensies : .ppm Het dossier

.ppm Bestandsextensie

Bestandstype1 Portable Pixmap Image File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Text

Wat is PPM file?

Een PPM-bestand is een 24-bits kleurenafbeelding die is geformatteerd met een tekstindeling. Het slaat elke pixel op met een getal van 0 tot 65536, dat de kleur van de pixel aangeeft. PPM-bestanden slaan ook de hoogte en breedte van de afbeelding, witruimtedata en de maximale kleurwaarde op.

Meer informatie

De Portable Pixmap-indeling gebruikt een niet-gecomprimeerde en inefficiënte indeling in vergelijking met andere bitmap-afbeeldingsindelingen. Daarom wordt het zelden gebruikt voor het opslaan van grote afbeeldingen.

Programma's die PPM bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
GIMP
Nero
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CADSoftTools ABViewer
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
GIMP
Netpbm
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Photoshop
GIMP
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac

Bestandstype2 Post Programmable Memory File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.PPM optienummer2

Gegevensbestand gebruikt om een aantal mobiele telefoons van Nokia te "flitsen"; soms gebruikt om het taalpakket op een telefoon te veranderen om een andere taal te ondersteunen; kan ook de bestandsextensies .PPM_B , PPM_C of PPM_D gebruiken.

Programma's die PPM bestanden openen
Windows
BB5 FLS Editor

Over PPM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ppm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Post Programmable Memory File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.