Hoofd : Bestandsextensies : .prop Het dossier

.prop Bestandsextensie

Bestandstype Android Build Properties File

Ontwikkelaar Android
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.PROP optienummer

Build-eigenschappenbestand gebruikt door Android-apparaten; bevat informatie over uw apparaat, zoals het model, het merk en de versie, en hoe uw telefoon zich gedraagt.

Meer informatie

Het PROP-bestand bevindt zich in de map "system" op uw apparaat. U kunt het bestand bewerken om het gedrag van uw apparaat aan te passen, inclusief de internetsnelheid, de dichtheid van het LCD-scherm, het batterijgebruik en de prestaties.

Het bestand kan worden bewerkt met een programma, zoals Root Explorer of ES File explorer om toegang te krijgen tot het PROP-bestand. U kunt het bestand vervolgens bewerken met een gewone teksteditor, het bestand opslaan en uw apparaat opnieuw opstarten. Met de Build Prop Editor kunt u PROP-bestanden op uw Android-apparaat bewerken, toevoegen en bekijken.

Gemeenschappelijke PROP bestandsnamen

build.prop - De naam van het Build Properties-bestand dat vaak te vinden is op Android-apparaten.

Programma's die PROP bestanden openen
Android
ES File Explorer File Manager for Android
JRummy Apps Root Browser
Speed Software Root Explorer
JRummy Apps Build Prop Editor

Over PROP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .prop verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Android Build Properties File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.