Hoofd : Bestandsextensies : .provisionprofile Het dossier

.provisionprofile Bestandsextensie

Bestandstype Apple Provision Profile

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.PROVISIONPROFILE optienummer

Provision-bestand gemaakt en gebruikt om applicaties naar iOS-apparaten te distribueren, niet via Apple's App Store; bevat een certificaat en de informatie voor het apparaat en de applicatie die nodig is om een bedrijfsapplicatie op een iOS-machine te installeren.

Meer informatie

Mobiele ontwikkelaars moeten een provisioningprofiel voor hun toepassing maken. Gebruikers kunnen ervoor zorgen dat ze de gewenste toepassing krijgen door een toepassing te gebruiken die digitaal is ondertekend en een voorzieningenprofiel heeft.

OPMERKING: Vanaf iOS 8 is het Apple iPhone-configuratiehulpprogramma niet langer beschikbaar.

Programma's die PROVISIONPROFILE bestanden openen
Macintosh
Apple System Preferences
Apple iPhone Configuration Utility

Over PROVISIONPROFILE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .provisionprofile verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Apple Provision Profile beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.