Hoofd : Bestandsextensies : .qcp Het dossier

.qcp Bestandsextensie

Bestandstype PureVoice Audio File

Ontwikkelaar QUALCOMM
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.QCP optienummer

Audiobestand gemaakt in de PureVoice-indeling van QUALCOMM; gebruikt voor zowel menselijke stemopnames als beltonen voor mobiele telefoons; ontworpen voor vocale frequenties en maakt gebruik van variabele coderingssnelheden om te profiteren van natuurlijke pauzes in menselijke spraak; soms verzonden als e-mailbijlage, die kan worden afgespeeld met QUALCOMM's PureVoice Player-Recorder, een plug-in voor e-mailtoepassingen.

Meer informatie

U kunt QCP-bestanden maken en ze converteren naar PCM-audio met QUALCOMM's PureVoice Converter, een Windows-opdrachtregelhulpprogramma. Het programma QCP Converter kan ook veel populaire audioformaten converteren naar QCP-bestanden. QUALCOMM biedt ook de PureVoice SDK die kan worden gebruikt om de PureVoice-functionaliteit in toepassingen te integreren.

OPMERKING: PureVoice Player-Recorder, Converter en SDK zijn niet langer beschikbaar en zijn niet langer beschikbaar.

Programma's die QCP bestanden openen
Windows
ACD Systems ACDSee
Audials One
Attractor Mobile Software Codec Packs
D.R. Software QCP Converter

Over QCP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .qcp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PureVoice Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.