Hoofd : Bestandsextensies : .rip Het dossier

.rip Bestandsextensie

Bestandstype Hit'n'Mix Audio Mashup File

Ontwikkelaar Hit'n'Mix
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.RIP optienummer

Geluidsprojectbestand gemaakt door Hit'n'Mix, een programma dat wordt gebruikt om audio-mashups te maken van songbestanden; bevat audiosegmenten die zijn geript en gesplitst van een .MP3 , .CDA of .WAV audiobestand; gebruikt door zowel thuis DJ's (disc jockeys) en mashup pioniers; kan worden geëxporteerd naar .MP3 -formaat.

Meer informatie

De Hit'n'Mix rippingtechnologie scheidt verschillende delen van het audiospectrum en stelt gebruikers in staat om de afzonderlijke segmenten te mixen en matchen. Een gebruiker kan bijvoorbeeld de timing van zangstemmen aanpassen, geluidseffecten aan instrumenten toevoegen, het volume van specifieke delen verbeteren, ongewenste ruis verwijderen of delen van een nummer verwijderen. Met de interface kunnen gebruikers audiosegmenten overal op de tijdlijn en tussen afzonderlijke tracks slepen en neerzetten.

RIP-bestanden slaan geen golfvormgegevens op zoals in .WAV of MP3-bestanden. In plaats daarvan slaan ze informatie op die nodig is om de audiogegevens opnieuw te creëren of opnieuw te synthetiseren. Dankzij de opgeslagen amplitude en frequentie van audiomixsegmenten kan de audio onweerstaanbaar worden geregenereerd van de originele audio.

Hit'n'Mix kan maximaal drie RIP-bestanden in het programma tegelijkertijd openen. Bij het afspelen van RIP-bestanden toont de gebruikersinterface de gegenereerde golfvormen terwijl ze worden afgespeeld.

Programma's die RIP bestanden openen
Windows
Hit'n'Mix

Over RIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rip verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Hit'n'Mix Audio Mashup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.