Hoofd : Bestandsextensies : .rmx Het dossier

.rmx Bestandsextensie

Bestandstype1 RealJukebox Format

Ontwikkelaar RealNetworks
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is RMX file?

Tegen kopiëren beveiligd audiobestand gebruikt door RealPlayer, een programma voor het afspelen en streamen van muziek; slaat de audiogegevens veilig op, zodat deze niet kunnen worden afgespeeld tenzij de beveiligingssleutel wordt gevonden; kan worden gekoppeld aan een bepaalde computer of sleutel.

Meer informatie

RMX-bestanden worden gebruikt door RealPlayer 10 of hoger.

Programma's die RMX bestanden openen
Windows
CyberLink PowerDVD
RealNetworks RealPlayer Cloud
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Bestandstype2 Reference Manager Index File

Ontwikkelaar Thomson Reuters
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.RMX optienummer2

Bestand gebruikt door Reference Manager, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van biografieën; bevat een index van de gegevens die zijn opgeslagen in de biografie en vereist een afzonderlijk .RMD -bestand, dat de gegevens voor de referenties bevat; laat informatie doorzoeken.

Programma's die RMX bestanden openen

Over RMX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rmx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Reference Manager Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.