Hoofd : Bestandsextensies : .rta Het dossier

.rta Bestandsextensie

Bestandstype1 RoboHelp RTA Data File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is RTA file?

Projectgegevensbestand gemaakt door RoboHelp, een helpsysteem voor meerdere platforms; opgeslagen als een van de verschillende bestanden van een RoboHelp-project en bevat informatie die intern door RoboHelp wordt gebruikt bij het openen en opslaan van projecten.

Meer informatie

OPMERKING: RTA-bestanden mogen niet handmatig worden geopend. In plaats daarvan worden ze intern gebruikt door RoboHelp bij het bewerken van projecten.

Programma's die RTA bestanden openen
Windows
Adobe RoboHelp

Bestandstype2 TrueRTA Project File

Ontwikkelaar True Audio
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.RTA optienummer2

Projectbestand gemaakt door TrueRTA, een softwareanalysator die wordt gebruikt voor het testen van audiosystemen; slaat instellingen op die worden gebruikt voor het analyseren van input of gegenereerde geluiden; maakt het mogelijk om projectinstellingen op te nemen en later te gebruiken.

Programma's die RTA bestanden openen

Over RTA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rta verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype TrueRTA Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.