Hoofd : Bestandsextensies : .savedsearch Het dossier

.savedsearch Bestandsextensie

Bestandstype Spotlight Saved Search

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.SAVEDSEARCH optienummer

Zoeken opgeslagen met het Spotlight-programma van Apple, meegeleverd met Mac OS X 10.4 en hoger; opgeslagen als een "slimme map", die dynamisch wordt bijgewerkt op basis van de zoekparameters die met de map zijn opgeslagen.

Meer informatie

Spotlight-zoekopdrachten kunnen worden opgeslagen door een zoekopdracht in Spotlight uit te voeren en "Show All" in het Spotlight-menu te selecteren en vervolgens op "Save" te klikken in het resultatenvenster dat in de Finder verschijnt. De standaardlocatie voor opgeslagen zoekopdrachten is "~ gebruiker / Bibliotheek / Opgeslagen zoekopdrachten"

Programma's die SAVEDSEARCH bestanden openen
Macintosh
Apple Finder

Over SAVEDSEARCH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .savedsearch verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Spotlight Saved Search beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.