Hoofd : Bestandsextensies : .scb Het dossier

.scb Bestandsextensie

Bestandstype1 Scala Published Script

Ontwikkelaar Scala
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

Wat is SCB file?

Script gemaakt met Scala, een programma voor digital signage management; bevat instructies voor het besturen van digitale borden; vergelijkbaar met een .SCA -bestand, maar wordt opgeslagen in een gepubliceerd formaat dat niet kan worden bewerkt.

Programma's die SCB bestanden openen

Bestandstype2 Euro Truck Simulator 2 Product Key File

Ontwikkelaar SCS Software
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.SCB optienummer2

Een SCB-bestand bevat een gecodeerde productsleutel die wordt gebruikt om Euro Truck Simulator 2 offline te activeren. Het slaat een gecodeerde productsleutel en een controlesomnummer op dat is gegenereerd op basis van het Windows-gebruikersprofiel van de gebruiker. SCB-bestanden moeten worden geüpload naar de activeringspagina van Euro Truck Simulator 2 om het programma te activeren.

Meer informatie

SCB-bestanden stellen gebruikers in staat de productsleutel in te voeren voor Euro Truck Simulator 2 wanneer ze geen toegang hebben tot internet. SCB-bestanden worden door het programma gemaakt wanneer een gebruiker zijn productsleutel invoert en probeert het programma te activeren, maar de computer kan de activeringsservers van Euro Truck Simulator 2 niet bereiken. Het SCB-bestand wordt gemaakt en wordt activation.scb genoemd, en vervolgens in de map "Euro Truck Simulator 2" in de map "Documenten" geplaatst.

Gebruikers kunnen het SCB-bestand via een opslagapparaat naar een andere computer overbrengen, zoals een USB-stick of CD, en upload deze vervolgens naar de activeringspagina van Euro Truck Simulator 2. Als de pagina niet beschikbaar is, kan de gebruiker het bestand ook naar Euro Truck Simulator 2 e-mailen.

OPMERKING: Euro Truck Simulator 2 is een simulatiegame waarbij u door heel Europa belangrijke vracht bestuurt.

Gemeenschappelijke SCB bestandsnamen

activation.scb - de standaardnaam die wordt gegeven aan SCB-bestanden voor activering van Euro Truck Simulator 2.

Programma's die SCB bestanden openen

Bestandstype3 Scrambls Encrypted File

Ontwikkelaar Wave Systems
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.SCB optienummer3

bestanden of archieven van bestanden gecodeerd door Scrambls, een programma en een online service waarmee gebruikers persoonlijke bestanden kunnen beveiligen en hun verspreiding kunnen beperken; kan elk bestand op het systeem van de gebruiker opslaan, maar kan alleen worden gedecodeerd en bekeken door de gebruiker met de juiste sleutel of een andere gebruiker waarvoor de gebruiker die het bestand heeft gecodeerd toegang verleent.

Meer informatie

SCB-bestanden kunnen overal op internet worden gedeeld of gepost, maar alleen gebruikers met toestemming kunnen de bestanden bekijken. De Scrambls-desktopsoftware, genaamd Scrambls voor bestanden, kan worden gebruikt om de bestanden op de desktopcomputer te bekijken.

Nadat u Scrambls voor bestanden hebt geïnstalleerd, kunt u met de rechtermuisknop op elk bestand klikken, "Scramble" kiezen en kies vervolgens 'Alleen ik', 'Iedereen' of 'Groep opgeven ...', afhankelijk van de toegangsrechten die u wilt verlenen. Om een SCB-bestand te decoderen, klikt u er met de rechtermuisknop op en kiest u 'Descramble'. OPMERKING OPMERKING: scrambls voor bestanden worden niet langer ondersteund en kunnen niet meer worden gedownload.

Programma's die SCB bestanden openen
Windows
Scrambls for files

Over SCB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .scb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Scrambls Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.