Hoofd : Bestandsextensies : .scf Het dossier

.scf Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Explorer Command

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is SCF file?

Commando gebruikt door Windows Explorer; om bijvoorbeeld een map omhoog of omlaag te gaan of het bureaublad te tonen; uitvoeren via Internet Explorer.

Programma's die SCF bestanden openen
Windows
SCF Editor

Bestandstype2 DNA Sequence Chromatogram File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SCF optienummer2

Slaat DNA-sequentie-informatie op die kan worden geanalyseerd met behulp van een DNA-sequentieviewer; vergelijkbaar met een .ABI bestand, maar bevat meer informatie en is minder vatbaar voor fouten; kan worden gemaakt door de LF, Li-Cor, Beckman CEQ 2000XL, CEQ 8000, Visible Genetics OpenGene of andere sequencers.

Programma's die SCF bestanden openen
Windows
GSL Biotech SnapGene
Genome Compiler
Heracle BioSoft DNA Baser
Technelysium Chromas
Linux
GSL Biotech SnapGene
EMBOSS abiview
Macintosh
GSL Biotech SnapGene
Genome Compiler
4Peaks
DNASTAR Lasergene

Bestandstype3 SimTown Sounds File

Ontwikkelaar Maxis Software
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SCF optienummer3

bevat geluidseffecten en audiogegevens die worden gebruikt door SimTown, een kleinschalige versie van SimCity; gebruikt om geluiden in het spel af te spelen.

Meer informatie

OPMERKING: SimTown kan de standaard SCF-bestandsassociatie in Windows wijzigen en ervoor zorgen dat de pictogrammen "Bureaublad weergeven" en "Kanalen weergeven" in de taakbalk worden gewijzigd. Ga als volgt te werk om de SCF-bestandsextensie terug te zetten naar de standaard Windows-associatie:

Bekijk de visuele gids voor het wijzigen van Windows-bestandskoppelingen voor meer informatie over het wijzigen van bestandskoppelingen in Windows.

Programma's die SCF bestanden openen
Windows
Maxis SimTown
Macintosh
Maxis SimTown

Over SCF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .scf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SimTown Sounds File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.