Hoofd : Bestandsextensies : .scg Het dossier

.scg Bestandsextensie

Bestandstype1 myPM SCG Definition File

Ontwikkelaar Midori Media
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is SCG file?

Gegevensbestand gemaakt door myPM SCG, een programma dat door projectmanagers wordt gebruikt om 'S-curven' te genereren; bevat SCG-definities, die het type te genereren S-curve en een invoer- en uitvoerbestand specificeren; gebruikt voor het maken van resultaten die kosten, arbeidsuren of andere hoeveelheden visualiseren.

Meer informatie

myPM SCG vereist dat het invoerbestand de Microsoft Excel-indeling heeft en genereert ook uitvoer naar een Excel-bestand. Het invoerbestand wordt meestal gemaakt door een Microsoft Projectplan te exporteren, maar kan ook worden gemaakt vanuit een andere planningsapp.

OPMERKING: myPM SCG vereist een installatie van Microsoft Excel. SCG staat voor 'S Curve Generator'.

Programma's die SCG bestanden openen

Bestandstype2 ColoRIX Image File

Ontwikkelaar RIX Softworks
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SCG optienummer2

Bitmapafbeelding gemaakt door ColoRIX, een MS-DOS-paintprogramma ontwikkeld door RIX Softworks in de jaren 80 en 90; bevat een kleurenafbeelding; kan nog steeds worden geopend met de XnView-beeldviewer.

Programma's die SCG bestanden openen
Windows
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Over SCG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .scg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ColoRIX Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.