Hoofd : Bestandsextensies : .schemas Het dossier

.schemas Bestandsextensie

Bestandstype GConf Schema Definition File

Ontwikkelaar The GNOME Project
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.SCHEMAS optienummer

Bestand gebruikt door GConf, een GNOME Desktop-configuratietool; bevat specificaties voor hoe toepassingspreferentiesleutels zijn gedefinieerd, maar bevat geen daadwerkelijke toepassingsvoorkeuren; maakt het mogelijk applicatie-instellingen te genereren in het GConf-framework; opgeslagen in de / etc / gconf / schema's / map en vaak geïnstalleerd met toepassingspakketten.

Meer informatie

Voorkeuren die worden gebruikt in het GConf-framework worden gebruikt voor het onthouden van applicatiespecifieke gebruikersinstellingen. Een toepassingsvoorkeur kan bijvoorbeeld het standaardlettertype voor een teksteditor opslaan, of het kan voorkomen dat een waarschuwingspop-upbericht wordt onderdrukt nadat de gebruiker de optie "Dit bericht niet meer weergeven" heeft aangevinkt.

OPMERKING: GConf-schema's worden gegenereerd vanuit SCHEMAS-definitiebestanden. Daarom bevatten SCHEMAS-bestanden zelf niet de toepassingsvoorkeuren.

Programma's die SCHEMAS bestanden openen
Linux
gedit
GConf

Over SCHEMAS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .schemas verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype GConf Schema Definition File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.