Hoofd : Bestandsextensies : .scs11 Het dossier

.scs11 Bestandsextensie

Bestandstype Show Cue System Cue File

Ontwikkelaar Show Cue Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.SCS11 optienummer

XML-bestand gemaakt door Show Cue System (SCS) 11, een programma dat wordt gebruikt voor het afspelen van muziek en geluidseffecten tijdens live-theateruitvoeringen; slaat een geordende lijst met audiobestanden op, die elk kunnen worden afgespeeld wanneer ze door de gebruiker worden geactiveerd.

Meer informatie

SCS11-bestanden slaan beschrijvende informatie over elk audiobestand op waarmee de live-geluidstechnicus van de show weet wat de geluiden bevatten. SCS11-bestanden kunnen ook sneltoetscombinaties opslaan die bepaalde geluiden afspelen wanneer ze worden geactiveerd. Dit is handig voor geïmproviseerde of veel gebruikte geluiden.

OPMERKING: SCS11-bestanden slaan geen echte audiogegevens op, maar bewaren in plaats daarvan referenties naar de audiobestanden. Daarom moet u ervoor zorgen dat alle audiobestanden waarnaar wordt verwezen, worden overgezet naar het SCS11-bestand om het project met succes naar een andere computer te verplaatsen.

Programma's die SCS11 bestanden openen

Over SCS11 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .scs11 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Show Cue System Cue File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.