Hoofd : Bestandsextensies : .sdx Het dossier

.sdx Bestandsextensie

Bestandstype1 Sample MIDI Dump Exchange

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is SDX file?

MIDI-data "gedumpt" van een MIDI ( .MID ) bestand gecomprimeerd met behulp van het Simmons SDX-systeem.

Programma's die SDX bestanden openen

Bestandstype2 Kivuto Secure Download Manager File

Ontwikkelaar Kivuto Solutions
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.SDX optienummer2

Een SDX-bestand is een bestand dat wordt gebruikt door de Secure Download Manager (SDM) van Kivuto Solutions, een programma dat wordt gebruikt voor het downloaden van bestanden van webwinkels zoals DreamSpark en OnTheHub. Het slaat informatie op die nodig is om het gekochte artikel te downloaden, maar bevat niet het eigenlijke gekochte artikel zelf.

Meer informatie

Een SDX-bestand wordt gedownload van de webwinkel wanneer u een item koopt en klikt om het te downloaden. Wanneer het bestand wordt geopend, start SDM het downloadproces voor het gekochte item.

Secure Download Manager kan worden geïntegreerd met webbrowsers op zowel Mac- als Windows-platforms. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, kan SDM al dan niet automatisch een SDX-bestand openen nadat het is gedownload. Daarom moet u mogelijk de downloadlocatie voor uw SDX-bestand onthouden en deze vervolgens handmatig openen om uw aankoop te downloaden.

Programma's die SDX bestanden openen

Over SDX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sdx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kivuto Secure Download Manager File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.