Hoofd : Bestandsextensies : .sea Het dossier

.sea Bestandsextensie

Bestandstype Self-Extracting Archive

Ontwikkelaar Smith Micro
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.SEA optienummer

Gecomprimeerd bestandenarchief dat zichzelf decomprimeert wanneer het wordt geopend; vaak gemaakt met StuffIt SEA Maker, onderdeel van Stuffit Deluxe voor Mac OS X; kan ook worden gemaakt door verschillende Mac OS Classic-hulpprogramma's, waaronder StuffIt, Disk Doubler of Compact Pro.

Meer informatie

Sommige SEA-archieven die in Mac OS 9 of eerder zijn gemaakt, worden mogelijk niet automatisch geopend in Mac OS X. Gebruik in dat geval StuffIt Expander (een gratis download) om het SEA-bestand te openen.

OPMERKING: Als u een SEA-bestand niet in Windows kunt openen met StuffIt, probeer dan eerst de bestandsextensie naar ".sit" te wijzigen en deze vervolgens te openen.

Programma's die SEA bestanden openen
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver
Incredible Bee Archiver

Over SEA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sea verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Self-Extracting Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.