Hoofd : Bestandsextensies : .seam Het dossier

.seam Bestandsextensie

Bestandstype Seam Framework Java Servlet File

Ontwikkelaar JBoss
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.SEAM optienummer

Bestand gebruikt door Java-webtoepassingen ondersteund door het JBoss-naadkader; slaat een verwijzing naar een backend-servlet op, die aanvragen naar de webtoepassing verwerkt; gebruikt voor het weergeven van pagina's aan de gebruiker via een webbrowser; vaak gebruikt met de JavaServer Facelets-technologie.

Meer informatie

Hoewel de extensie ".seam" wordt weergegeven in webbrowser-URL's, verwijst deze over het algemeen niet naar een daadwerkelijk bestand in het bestandssysteem. In plaats daarvan is het gewoonlijk een tijdelijke aanduiding voor het toewijzen van URL's aan servendiensten van de backend. Het web.xml-bestand van een Java-webtoepassing bevat meestal deze toewijzingsregel:

< servlet-mapping > < servlet-name > Mijn servlet < / servlet-naam > < url-patroon > * naad <. / Url-patroon > < / servlet-mapping >

Programma's die SEAM bestanden openen
Windows
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Mozilla Firefox
Apple Safari
iOS
Apple Safari

Over SEAM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .seam verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Seam Framework Java Servlet File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.