Hoofd : Bestandsextensies : .searchconnector-ms Het dossier

.searchconnector-ms Bestandsextensie

Bestandstype Windows Search Connector File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.SEARCHCONNECTOR-MS optienummer

Opgeslagen zoekbestand gemaakt door Microsoft Windows; bevat verbindingsinformatie voor een externe locatie; gebruikt om verbinding te maken met webservices en externe opslaglocaties; maakt het mogelijk externe bestanden te bekijken met behulp van de gebruikersinterface van Windows Verkenner.

Meer informatie

Zoekconnectoren worden op de gebruikerscomputer geïnstalleerd met behulp van een OpenSearch Description .OSDX -bestand, dat informatie over de service op afstand bevat. Nadat het OSDX-bestand is geopend, wordt het SEARCHCONNECTOR-MS-bestand geïnstalleerd in de map [user] \ Searches \ en verschijnt het als een map met een afbeelding met een vergrootglas. Wanneer u het bestand opent, opent Windows een Verkenner-venster met de inhoud van de externe locatie.

OPMERKING: Zoekconnectorbestanden geven de extensie ".searchconnector-ms" niet weer.

Programma's die SEARCHCONNECTOR-MS bestanden openen

Over SEARCHCONNECTOR-MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .searchconnector-ms verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Search Connector File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.