Hoofd : Bestandsextensies : .sf Het dossier

.sf Bestandsextensie

Bestandstype1 Minecraft JAR Signature File

Ontwikkelaar Mojang
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is SF file?

Bestand gebruikt door Minecraft, een 3D-wereldbouwspel geschreven in Java; opgeslagen in het bestand Minecraft.jar in de map \ META-INF \ van het archief .JAR en gebruikt de naam CODESIGN.SF; slaat een digitale handtekening op die wordt gebruikt om de inhoud van het archief te verifiëren.

Meer informatie

Het CODESIGN.SF-bestand wordt ook opgeslagen met het bestand CODESIGN.RSA. Geen van beide bestanden moet worden aangepast of de game zal mogelijk niet goed werken. CODESIGN.SF heette eerder MOJANG_C.SF.

Programma's die SF bestanden openen
Windows
Mojang Minecraft
Linux
Mojang Minecraft
Macintosh
Mojang Minecraft

Bestandstype2 IRCAM Sound File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SF optienummer2

Geluidsbestandsformaat ontwikkeld door IRCAM, het "Institut de Recherche et Coordination Acoustique / Musique" (uit Frankrijk); gebruikt voor het opslaan van CSound-audiomonsters.

Programma's die SF bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
MixView Sound Sample Editor
Any audio program or plugin that supports CSound samples
Macintosh
MixView Sound Sample Editor
Any audio program or plugin that supports CSound samples

Over SF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype IRCAM Sound File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.