Hoofd : Bestandsextensies : .sfcache Het dossier

.sfcache Bestandsextensie

Bestandstype ReadyBoost Cache File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.SFCACHE optienummer

Een SFCACHE-bestand is een cachebestand dat wordt gebruikt door Windows Vista en 7 en dat mogelijk is gemaakt op een flashgeheugenapparaat. Het voegt extra geheugen toe dat Windows als virtuele RAM kan gebruiken, wat de systeemprestaties kan helpen verbeteren.

Meer informatie

ReadyBoost kan worden ingeschakeld door met de rechtermuisknop op het pictogram van een flash-geheugenapparaat te klikken en 'Eigenschappen' te selecteren. Klik vervolgens op het tabblad ReadyBoost en vink 'Gebruik dit apparaat' aan. Hiermee wordt een tijdelijk bestand met de naam "ReadyBoost.sfcache" op de flash-schijf gemaakt.

Programma's die SFCACHE bestanden openen

Over SFCACHE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sfcache verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ReadyBoost Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.