Hoofd : Bestandsextensies : .sfs Het dossier

.sfs Bestandsextensie

Bestandstype1 Kerbal Space Program Save File

Ontwikkelaar Squad
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is SFS file?

Bestand gemaakt door Kerbal Space Program (KSP), een spel waarin spelers een ruimteprogramma bouwen en beheren; slaat de status van het spel op als een bestand met de naam persistent.sfs; laat het spel hervatten.

Gemeenschappelijke SFS bestandsnamen

persistent.sfs - Het bestand in de opgeslagen gamemap dat de status van het spel opslaat en toestaat dat de game wordt hervat vanuit het "Hervat opgeslagen" -dialoogvenster.

Programma's die SFS bestanden openen

Bestandstype2 Squashfs File Archive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.SFS optienummer2

alleen-lezen archiefindeling ontwikkeld voor op Linux gebaseerde besturingssystemen; vaak gebruikt voor het maken van installatiearchieven en softwaredistributies; meestal gecomprimeerd met behulp van .GZIP -compressie.

Meer informatie

SFS-bestanden worden ook gebruikt voor het installeren van updates op Navigon-gebaseerde GPS-apparaten.

OPMERKING: Sommige gebruikers hebben gemeld dat 7-zip SFS-bestanden niet kan extraheren. Als je problemen hebt, verwijder 7-zip en installeer 7-zip 9.25 alpha. Deze versie opent SFS-bestanden.

Programma's die SFS bestanden openen
Windows
7-Zip
Linux
Squashfs

Bestandstype3 SFX Sample File

Ontwikkelaar sfxr
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.SFS optienummer3

Bestand gemaakt door sfxr, een programma dat wordt gebruikt om geluidseffecten te maken; slaat geluidsinstellingen op, zoals de attacktijd, sustain-tijd, frequenties, cutoffs en filters; kan worden gebruikt voor het maken van geluidseffecten van videogames.

Meer informatie

SFS-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar .WAV bestanden in de software.

OPMERKING: Er bestaat een Mac-versie van sfxr die cfxr wordt genoemd ("Cocoa sfxr"). Cfxr kan echter geen SFS-bestanden openen. Het gebruikt zijn eigen XML geformatteerde .CFXR bestanden.

Programma's die SFS bestanden openen
Windows
sfxr

Over SFS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sfs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SFX Sample File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.