Hoofd : Bestandsextensies : .shsh Het dossier

.shsh Bestandsextensie

Bestandstype iPhone/iPod Touch SHSH Blob File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.SHSH optienummer

Systeembestand gebruikt door iPhone- en iPod Touch-apparaten; bewaart autorisatie-informatie voor apparaatfirmware-updates; slaat informatie op die specifiek is voor elk afzonderlijk apparaat en schakelt de mogelijkheid uit dat apparaten hun firmware downgraden.

Meer informatie

SHSH-bestanden worden soms gebruikt bij "jailbreak" iPhones en iPod Touch-apparaten. Wanneer ze worden opgeslagen vanaf een apparaat, worden deze bestanden soms gebruikt voor het laden van gedowngradede firmwareversies. Programma's zoals TinyUmbrella worden gebruikt behalve de SHSH-bestanden.

Programma's die SHSH bestanden openen

Over SHSH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .shsh verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype iPhone/iPod Touch SHSH Blob File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.