Hoofd : Bestandsextensies : .slp Het dossier

.slp Bestandsextensie

Bestandstype1 SpectraLayers Pro Project

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is SLP file?

Projectbestand gemaakt door SpectraLayers Pro, een geavanceerde editor voor audiospectrum; ondersteunt meerdere audio-lagen waarbij elke laag onafhankelijke bewerkingen en filters bevat; maakt het mogelijk om standaard audiobestanden, geluidsisolatie en aangepaste klankvorming te mixen; gebruikt door geluidstechnici en audio-video-editors.

Meer informatie

SLP-bestanden slaan verwijzingen op naar de bronmediabestanden, lagen, bewerkingen en toegepaste filters. SpectraLayers Pro is ontwikkeld door Sony tot het in 2016 werd verkocht aan MAGIX.

Programma's die SLP bestanden openen
Windows
MAGIX SpectraLayers Pro
Macintosh
MAGIX SpectraLayers Pro

Bestandstype2 Sisulizer Project File

Ontwikkelaar Sisulizer
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.SLP optienummer2

Project gemaakt met met Sisulizer, een visuele software lokalisatie tool; opgeslagen in een XML-indeling en bevat de gegevens van het lokalisatieproject; bewaart alle projectvertalingen en wijzigingen.

Programma's die SLP bestanden openen
Windows
Sisulizer

Over SLP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .slp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sisulizer Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.