Hoofd : Bestandsextensies : .so.0 Het dossier

.so.0 Bestandsextensie

Bestandstype Unix Shared Library File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.SO.0 optienummer

Bibliotheek- of bibliotheeklinkbestand gebruikt door Linux-besturingssystemen; voegt de .0 extensie toe aan de naam van het originele bibliotheekbestand, dat de .SO extensie heeft; bevat ofwel een bibliotheek of een verwijzingslink naar een andere bibliotheek op het systeem.

Meer informatie

Als het SO.0-bestand een bibliotheekkoppelingsbestand is, verwijst het naar een bepaalde bibliotheekversie met extensies zoals "so.0.0.0" of ".so.0.0.1", afhankelijk van de versie van de bibliotheek. Met deze conventie kunnen meerdere versies van bibliotheekbestanden bestaan, terwijl slechts één ervan wordt gebruikt en wordt gebruikt door de dynamische bibliotheeklader van het besturingssysteem. Dit helpt om situaties te vermijden waarin veel implementaties van dezelfde bibliotheek tegelijkertijd worden gebruikt.

OPMERKING: Gedeelde bibliotheekbestanden kunnen ook extensies gebruiken zoals ".so.1," ".so.2," en ".so.3."

Programma's die SO.0 bestanden openen
Linux
Linux dynamic link loader

Over SO.0 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .so.0 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Unix Shared Library File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.