Hoofd : Bestandsextensies : .song Het dossier

.song Bestandsextensie

Bestandstype AudioSauna Song File

Ontwikkelaar Naive Solutions
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SONG optienummer

Een SONG-bestand is een nummer gemaakt door AudioSauna, een gratis online muziekproductiestudio. Het bevat een audioproject dat bas-, electro- en orgelgeluiden samen met synthesizerinstellingen bevat. SONG-bestanden kunnen worden geëxporteerd als .WAV bestanden.

Meer informatie

AudioSauna kan in een webbrowser worden geopend, wat betekent dat u de software niet hoeft te downloaden om deze te gebruiken. De interface bestaat uit een virtuele analoge synthesizer die kan worden gebruikt om songs en loops te creëren door geluiden uit presets toe te voegen en de instellingen te wijzigen. U kunt het volume, de frequentie en snelheid aanpassen, vervormingseffecten toepassen en meer.

Programma's die SONG bestanden openen

Over SONG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .song verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype AudioSauna Song File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.