Hoofd : Bestandsextensies : .spc Het dossier

.spc Bestandsextensie

Bestandstype1 Software Publisher Certificate File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

Wat is SPC file?

Digitaal certificaat gemaakt met verschillende PKCS (public-key cryptographic standard) -programma's, zoals OpenSSL of Microsoft .NET Framework File Signing Tool (Signcode.exe); bevat een digitale handtekening, die een openbare sleutel bevat die is gecodeerd met een privésleutel.

Meer informatie

SPC-bestanden worden gebruikt voor het digitaal ondertekenen en verifiëren van gedownloade bestanden en andere informatie op internet. Ze kunnen worden gelezen door de meeste webbrowsers en door andere toepassingen, zoals Adobe Reader en e-mailclientprogramma's.

Programma's die SPC bestanden openen

Bestandstype2 SNES Soundtrack File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.SPC optienummer2

Audiobestand geëxtraheerd uit SNES-videogames (Super Nintendo Entertainment System); bevat een 16-bit, 32KHz soundtrack; vaak geëxtraheerd uit een SNES-ROM met behulp van een SNES-emulator.

Meer informatie

SPC-bestanden worden gebruikt voor het luisteren naar SNES-soundtracks met een SPC-audiospeler. SPC staat voor 'SPC700', de naam van de geluidchip die is opgenomen in SNES-gameconsoles.

Programma's die SPC bestanden openen
Windows
Foobar2000
Nullsoft Winamp
Audio Overload
Linux
Audio Overload
Audacious
vspcplay
Macintosh
Nullsoft Winamp
Audio Overload
Cog

Bestandstype3 Spectrum 512 Compressed Image

Ontwikkelaar Atari
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SPC optienummer3

Gecomprimeerde bitmapafbeelding gemaakt door Spectrum 512, een grafisch programma voor Atari ST-systemen; ondersteunt bitmapafbeeldingen met maximaal 512 verschillende kleuren; kan nog steeds worden geopend met enkele afbeeldingsviewers.

Programma's die SPC bestanden openen
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter

Over SPC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .spc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Spectrum 512 Compressed Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.