Hoofd : Bestandsextensies : .sqm Het dossier

.sqm Bestandsextensie

Bestandstype1 Service Quality Monitoring File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

Wat is SQM file?

Logbestand gemaakt door het programma Service Quality Monitor dat gebeurtenissen registreert op Windows-computers; kan applicatiegebruik, prestaties en fouten van een programma omvatten; SQM-gegevens kunnen naar Microsoft worden verzonden, waarmee het bedrijf softwareprogramma's kan repareren en verbeteren.

Meer informatie

Servicekwaliteitscontrole wordt gebruikt door Windows Live Messenger, MS Office en diverse andere programma's. SQM-bestanden worden meestal opgeslagen op het hoofdniveau (C: \) van de harde schijf van de gebruiker.

Programma's die SQM bestanden openen

Bestandstype2 Operation Flashpoint Mission File

Ontwikkelaar Bohemia Interactive Studio
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SQM optienummer2

Missiebestand voor Operation Flashpoint, een militair tactisch gevechtssimulatiegame met Amerikaanse en Sovjet-missies; slaat voortgang op tijdens het spelen.

Meer informatie

De volgende versies van Operation Flashpoint zijn beschikbaar:

Programma's die SQM bestanden openen
Windows
Opera
Bohemia Interactive Studio Operation Flashpoint
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Over SQM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sqm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Operation Flashpoint Mission File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.