Hoofd : Bestandsextensies : .stm Het dossier

.stm Bestandsextensie

Bestandstype1 Exchange Streaming Media File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is STM file?

Gegevensbestand opgeslagen door Microsoft Exchange Server in combinatie met .EDB bestanden; gebruikt door het Exchange-informatiearchief, dat bestaat uit: Priv1.edb priv1.stm pub1.edb Pub1.stm STM-bestanden slaan gestreamde originele internetinhoud op. Nieuwe berichten worden opgeslagen in het STM-bestand op de e-mailserver totdat ze worden geopend door de e-mailclient van een gebruiker. Wanneer berichten worden benaderd door een MAPI-client, worden ze overgebracht naar het EDB-bestand en geconverteerd naar de oorspronkelijke Exchange-indeling.

Programma's die STM bestanden openen
Windows
Microsoft Exchange Server
Stellar Phoenix Mailbox Exchange Recovery

Bestandstype2 Scream Tracker 2 Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.STM optienummer2

Audio tracker-module opgeslagen door Scream Tracker 2; bevat tracks, patronen en samples die worden gebruikt voor instrumenten die in de songs worden afgespeeld.

Programma's die STM bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Nullsoft Winamp
OpenMPT
Schism Tracker
MikMod
Linux
Schism Tracker
MikMod
Macintosh
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
MikMod

Bestandstype3 The Powder Toy Stamp File

Ontwikkelaar hardWIRED
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.STM optienummer3

Een STM-bestand bevat een stempel gemaakt door The Powder Toy, een gratis simulatie-sandboxgame met 2D-fysica. Het slaat een stempel op, wat een aangepast gebied is dat geselecteerd en bewaard wordt in The Powder Toy tijdens het spelen. STM-bestanden worden beschouwd als "mini-saves" die kunnen worden gebruikt om een grotere simulatie op te slaan in het spel, die is opgeslagen in het bestand .CPS .

Meer informatie

STM-bestand open in hardWIRED The Powder Toy 92.5

De Powder Toy stelt je in staat om met verschillende stoffen te spelen om de effecten van verschillende eigendom interacties. De game wordt geleverd met een verscheidenheid aan vloeistoffen, gassen, elektronische componenten en bouwmaterialen die je kunt gebruiken om terreinen, explosieven, gebouwen en meer te bouwen. Tijdens het spelen kun je een bepaald gebied instellen om te worden opgeslagen en op een ander tijdstip te laden. De elementen of objecten in het opgegeven gebied zijn opgenomen in het opslaan. Deze opgeslagen gebieden worden "stempels" genoemd en worden opgeslagen in het STM-bestand.

Om een STM-bestand te maken, typt u "S" tijdens het spelen en tekent u het gebied dat u wilt opslaan als een stempel. Om een STM-bestand te laden, typt u "K" tijdens het spelen en kiest u de stempel die u wilt laden.

Programma's die STM bestanden openen

Bestandstype4 SSI Web Page

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.STM optienummer4

Webpagina met serverzijde bevat (SSI); referentiefuncties op de server die inhoud voor de webpagina genereert; verwerkt door de server wanneer deze wordt geopend, waardoor HTML wordt uitgevoerd naar de webbrowser van de client.

Meer informatie

Serverzijde inclusief webpagina's kan ook de .SHTM of .SHTML extensies gebruiken.

Programma's die STM bestanden openen
Windows
Adobe Dreamweaver
Run on a Web server
Macintosh
Adobe Dreamweaver
Run on a Web server

Over STM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .stm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SSI Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.