Hoofd : Bestandsextensies : .sva Het dossier

.sva Bestandsextensie

Bestandstype Manga Browser Comic File

Ontwikkelaar Sharp
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SVA optienummer

Bestand gebruikt door Manga Browser voor SHONEN JUMP, een programma dat wordt gebruikt om manga-strips te bekijken; bevat een verzameling mangabeelden die op volgorde zijn gerangschikt op strippagina; bevat ook informatie over de titel, de auteur en de uitgever.

Meer informatie

SVA-bestanden kunnen ook worden bekeken met de Manga Browser-applicatie, die beschikbaar is voor sommige mobiele-telefoonplatforms, waaronder Android.

Shonen Jump is een populair manga-tijdschrift dat in veel talen is gepubliceerd verschillende edities sinds 1969. VIZ Media distribueert nu enkele edities online.

Programma's die SVA bestanden openen
Windows
Sharp Manga Browser for SHONEN JUMP

Over SVA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sva verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Manga Browser Comic File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.