Hoofd : Bestandsextensies : .swidtag Het dossier

.swidtag Bestandsextensie

Bestandstype SWID Tag File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.SWIDTAG optienummer

Identificatiebestand gebruikt door softwareproducten voor SAM-doeleinden (Software Asset Management); bevat XML-geformatteerde identificatie- en beheerinformatie, zoals de naam van de software, versie en als deze is opgenomen in een bundel.

Meer informatie

Software-identificatie (SWID) -tagbestanden worden voornamelijk gebruikt om de geïnstalleerde software op uw netwerk actueel en veilig te houden. De software-uitgever produceert de SWID-tag, valideert en tekent deze digitaal bij het bouwen van de applicatie en verpakt deze vervolgens met het installatieproces van de software. Wanneer de gebruiker de software installeert, installeert hij ook de SWID-tag en valideert het installatieprogramma dit zo nodig. Wanneer de gebruiker de software verwijdert, wordt de SWID-tag ook verwijderd.

SWIDTAG-bestanden worden gebruikt door een verscheidenheid aan programma's, waaronder de Microsoft Office- en Adobe Creative Cloud-toepassingen. De SWIDTAG-bestanden worden na de installatie gemaakt en in een registratie-ID-map geplaatst, zoals "regid.1986-12.com.adobe" voor Adobe CC en "regid.1991-06.com.microsoft" voor MS Office, dat zich in de map met toepassingsgegevens.

Programma's die SWIDTAG bestanden openen

Over SWIDTAG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .swidtag verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SWID Tag File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.