Hoofd : Bestandsextensies : .tax2013 Het dossier

.tax2013 Bestandsextensie

Bestandstype TurboTax 2013 Tax Return

Ontwikkelaar Intuit
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.TAX2013 optienummer

Belastingaangifte opgeslagen met TurboTax 2013, een Amerikaans belastingvoorbereidingsprogramma; bevat federale belastingformulieren voor het belastingjaar 2013 samen met gegevens ingevoerd door de gebruiker; kan ook staatsbelastingformulieren bevatten als een specifieke statusversie binnen TurboTax is gedownload.

Meer informatie

TAX2013-bestanden kunnen worden gemaakt met de desktopversie van TurboTax of worden geëxporteerd vanuit TurboTax Online. Om een TAX2013-bestand in TurboTax Online te maken, klikt u op de link "Sla uw 2013-terugkeer naar uw computer op" in de linkerbenedenhoek van het browservenster. Met deze optie kunt u een kopie van de online terugkeer naar uw lokale schijf exporteren die kan worden geopend met TurboTax 2013.

Volledige belastingaangiften kunnen rechtstreeks vanuit het programma worden ingediend. De ingevulde formulieren kunnen ook worden afgedrukt en gemaild naar de juiste belastingautoriteiten. Belastingen in 2013 zijn ingediend in 2014, dus retouren met de extensie ".tax2013" worden doorgaans in 2014 ingediend. OPMERKING: TAX2013-bestanden kunnen worden gecodeerd om persoonlijke financiële gegevens te beschermen. Als een belastingaangifte is beveiligd met een wachtwoord, hebt u het juiste wachtwoord nodig om het bestand te openen.

Programma's die TAX2013 bestanden openen
Windows
Intuit TurboTax
Macintosh
Intuit TurboTax
WEB
Intuit TurboTax Online

Over TAX2013 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .tax2013 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype TurboTax 2013 Tax Return beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.